Večerka s dovozem Liberec, Jablonec a blízké okolí.

  • Vychlazené

Koření Svařené víno 35g

33,58 Kč
S DPH

Jemné aroma skořice, vanilky, hřebíčku a zázvoru přinášejí příjemnou atmosféru do vašeho domova.

Počet
+ 3 Skladem

Jemné aroma skořice, vanilky, hřebíčku a zázvoru přinášejí příjemnou atmosféru do vašeho domova. KOTÁNYI Svařené víno si za chladných dnů vychutnáte nejen s vínem, ale i s vašim oblíbeným čajem nebo v horké jablečné šťávě.

Parametry a specifikace


Použití: pro přípravu svařeného vína, čaje, grogu a horkých ovocných šťáv.

Složení
Aroma: vanilin Cukr Limetkový prášek (sušený ovocný výtažek, maltodextrin) Protispékavá látka: oxid křemičitý Přírodní hřebíčkové aroma Přírodní skořicové aroma Přírodní zázvorové aroma

Výživové hodnoty
Bílkoviny: na 100g - 0,1 g Energetická hodnota: na 100g - 1654 kJ / 394 kcal Sacharidy: na 100g - 96 g Sůl: na 100g - 0 g Tuky: na 100g - 0 g z toho cukry: na 100g - 94 g z toho nasycené mastné kyseliny: na 100g - 0 g

Upozornění pro alergiky
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktóza) a hořčice.

Recepty
Výjimečná chuť a rychlá příprava: Jablka ve svařeném vínu Pro 2 osoby potřebujeme: 2 jablka, 1/4 litru červeného vína, 1/8 litru pomerančové šťávy, 2 polévkové lžíce krystalového cukru, 1 balení KOTÁNYI Svařené víno, 2 cl rumu Návod k přípravě: jablka oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a zbavíme jader. Červené víno svaříme s pomerančovou šťávou a cukrem. Přidáme KOTÁNYI Svařené víno, jablka a necháme ještě jednou projít varem. Odstavíme, přimícháme rum, necháme mírně vychladnout a podáváme ve sklenici. Tip: Podávejte s perníkovým parfait a zážitek bude dokonalý.

1357

Nákupní košík

Ve vašem košíku nejsou žádné další položky

Celkem (s DPH) 0,00 Kč