Rozvoz do hodiny Liberecko Jablonecko

  • Pečené

Marinovaná vepřová žebra grilovaná 450g

127,65 Kč
S DPH Přidat do oblíbených

Dostali jste chuť na pořádnou obíračku? Vyzkoušejte naši nabídku žeber. Maso odpadá od kosti s vynikající chutí!

Počet
+ 9 Skladem

Složení: (sůl, sušený česnek, sušená cibule, drcený pepř)

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.

29001

Nákupní košík

Ve vašem košíku nejsou žádné další položky

Celkem (s DPH) 0,00 Kč