- Pečené

Dostali jste chuť na pořádnou obíračku? Vyzkoušejte naši nabídku žeber. Maso odpadá od kosti s vynikající chutí!
Žebra jdou objednat nejpozději 15 minut před zavíračkou.
Složení: (sůl, sušený česnek, sušená cibule, drcený pepř)
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.
Dostali jste chuť na pořádnou obíračku? Vyzkoušejte naši nabídku žeber. Maso odpadá od kosti s vynikající chutí!
Žebra jdou objednat nejpozději 15 minut před zavíračkou.
Ve vašem košíku nejsou žádné další položky